Fem bästa musiktipsen – vecka 5

Då var ännu en vecka över och det är dags att lista fem låtar från veckan som jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

The Attic – Radiate

Ja men äntligen är The Attic tillbaka och det är precis så bra som jag vill att de ska vara. Visst, det är kanske inte mycket som hänt ljudmässigt, men varför ändra på ett vinnande koncept? Radiate är i alla fall ett perfekt fortsättning där vi lämnade dem för 12 år sedan.

RIDER – Tell nobody

Sätt dig i tidsmaskinen och kasta dig tillbaka till 80-talet. Tell nobody är en helt magiskt nostalgitripp för en som gillar just det årtiondet. Jag blev i alla fall helt lycklig av detta.

Alextbh – No space

Skandinavisk gay-pop med Alextbh från Malaysia. Låten inspirerades efter en one-nightare under en resa till Danmark. Så detta är med andra ord den typen av pop som kommer ut från en Grindr-träff. Fler artister borde helt enkelt använda den appen mer.

Bahjat – What we were

Uttrycksfull och bra R&B-pop med Bahjat, som nu äntligen följer upp singeln Do your remember från i höstas. Känns som Bahjat kommer gå långt med sin musik och jag gillar verkligen hans kombination av pop och R&B.

Janna – A thousand times

Janna debuterar med den souliga singeln A thousand times. Magisk röst och stark låt om de där starka känslorna samt rädslan att bli sårad.
Janna är verkligen ett namn att hålla ögonen på. Det kommer du bli övertygad om efter att ha hört låten.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 5" A few seconds ago

Comments are closed.