Det tog ett tag, men efter 12 års tystnad är äntligen The Attic tillbaka.
För er som glömt bort dem, så är det en duo som består av Michael Feiner och Eric Amarillo. De ligger bland annat bakom jingeln till den moderna Melodifestivalen i vilken de även var med när de gjorde singeln The Arrival tillsammans med Therese “Drömhus” Grankvist 2007. Sedan fick Amarillo en sommarplåga med Om sanningen ska fram, samt att Feiner spelade saxofon på låten We’re still kids i Melodifestivalen 2013 tillsammans med Caisa.

Men som sagt, nu är de äntligen tillbaka som The Attic och först ut från studion är singeln Radiate. Själv blev jag ju helt lycklig av detta. Det är lite som tiden stått still, när man känner igen det poppiga klubb-soundet som duon är duktiga på, kryddat med en Call on me-refräng. Samtidigt känns det ändå som herrarna hängt med i utvecklingen i produktionen. Så helt klart min påse detta!
Välkommna tillbaka killar, ni har bannemig varit saknade.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.