KEV – All for me and you

KEV – eller Kevin Tullgren – från Halmstad är tillbaka för att släppa ny musik 2019. Allt började ju med EP:n Chapter X 2016 och efter det har det släppts en hel del singlar och främst remixar.
Men nu är det dags att släppa den arenapoppiga singeln All for me and you. En låt om ett stormigt förhållande där KEV berättar:

“Texten kom rakt från hjärtat. Det handlar om när kärleken till varandra är den viktigaste i världen, och det spelar ingen roll om du bor tillsammans i en skolåda så länge du är tillsammans.
Samtidigt är det konstigt att även om du älskar någon så mycket, klarar du fortfarande att skada dem. Du ser dina egna misstag i den person du älskar, som en reflektion av dig själv. När jag skrev den här låten kände jag att jag ville säga några av de viktigaste grejerna utan metaforer, som linjen “Jag är ingenting utan dig” – ibland är det enkelt.”

Resultatet är väldigt pampigt och visst går det inte att inte tänka på Robin Stjernbergs You när du hör låten? Lyssna och njut.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
     
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. Musikpromotion på rätt sätt.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "KEV – All for me and you" A few seconds ago

Comments are closed.