pop

Anton Nessvi – Allting snurrar

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Efter singlarna Sveriges största zombie och Dina lakan från 2017 är Anton Nessvi äntligen tillbaka. Nu med skivbolag i ryggen – samma som Viktor Olsson ligger på, mind you – och med nya lysande poplåtar i bagaget.

Först ut efter en hopplös skrivkramp där Anton nästan övervägde att lägga ner musiken helt är Allting snurrar. Singeln är ett samarbete med producenten Kenny Lundström – eller KNY som de coola katterna säger.
Tillsammans har de tagit Antons lysande texter och gjort en modern poplåt där stark melodi får gifta sig med en imponerande elektronisk produktion.
Självklart gillar jag detta!

“Det känns skitläskigt att släppa musik igen faktiskt. Samtidigt är jag väldigt stolt över de nya låtarna, för det är vägar jag aldrig varit på tidigare låt- och produktionsmässigt. Det är alltså både läskigt och skönt att släppa taget om dem. Och det är lite fint att jag får krama om KNY om ingen skulle bry sig. Vi har haft kul ihop.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.