Fem bästa musiktipsen – vecka 50

Vi rör oss med stormsteg mot julen och det är redan tredje advent. Men det betyder inte att musiksläppen stannat upp och tagit jullov – snarare tvärt om. Dags att lista fem favoriter från veckan som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. 

Kyan – Lonely river

Lysande video och poplåt med Kylan om att få hitta sin egna identitel i en värld av stereotyper och hur vi alltid stämplar människor efter deras bakgrund samt förutsättningar. 

All Hail The Silence – Temptation

BT och Christian Burns jobbar sakta men säkert mot sitt debutalbum. Här bjuder de oss på fantastisk synthpop med nya singeln Temptation. Lika bra idag som den borde ha varit på 80-talet. 

C. Shirock – Stand with me tonight

Snyggt och filmiskt, samt en helt magisk high school-video. Det är så mycket att verkligen älska med singeln Stand with me tonight av C. Shirock
Lägg sedan till en basslinga som skulle kunna vara lånad från Real hero och mitt electrohjärta slår en volt. 

Kjærleik – Get it

Norska produktionsduon Kjærleik släppte precis debutalbumet Racecar. Från det kan du här höra den drömliknande pop-balladen Get it som framförs av Michelle Scott. Så magiskt och nostalgiskt på samma gång. 

Raindear – World below

Raindear blir typ bättre för varje singel hon släpper och den mörka och pulserande World below är verkligen helt magisk. Här får vi tung produktion och känsla. Med andra ord riktigt imponerande.      
   Låt mig hjälpa dig promota ditt nästa släpp.
Välkommen till Popmuzik Promotion. -Musikpromotion på rätt sätt.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 50" A few seconds ago

Comments are closed.