Fem bästa musiktipsen – vecka 48/49

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Förra veckan var jag på semester. Då blev det ingen Fem bästa på grund av tid och att jag ändå inte lagt upp så många låtar som jag brukar, för ja, jag måste ju vara ledig någon gång också. 
Men nu är det dags att lista fem låtar som jag tycker du ska hålla ett öga och öra på. Denna gång blir det då tagna från de två senaste veckorna. 

Mark Ronson – Nothing breaks like a heart

Det mesta Mark Ronson gör brukar ju bli mer än bra. Nya singeln Nothing breaks like a heart är definitivt inget undantag. Tillsammans med Jamie XX bakom spakarna har han här bjudit in Miley Cyrus att sjunga på den country and western-inspirerade singeln. Lysande är bara förnamnet. 

Voyou – Les bruits de la ville

Tillsammans med Yelle tar sig Voyou sig igenom storstaden och hör standens ljus på singel som heter just Les bruits de la ville. Lekfullt och väldigt poppigt. Lägg sedan till en snygg video och vi är som det heter hemma. 

Mila Nile – Young hearts

Svensk elektropop från Australien. Det låter som en match made in heaven, och det är det. Här hör du den pulserande poplåten Young hearts om att bli upp över öronen kär. Det är just det du kommer bli av låten som du hör här. 

Sebastian Walldén – Everything

Dags för Göteborg att än en gång ta hem segern i Idol. I år var det Sebastian Walldén som korades och hans vinnarlåt är den mäktiga Everything. Visst, det är en typisk Idol-låt i stil och produktion som snyggt växer, men Sebastian verkligen äger låten. Välkommen vår nya idol. 

ORKID – Hands

Matilda Melin imponerar än en gång på oss med nya singeln Hands. En vacker och filmisk ballad som helt lyfter fram Melins magiska röst, och som än en gång visar vilken mångfacetterad sångerska ORKID är. Magi. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.