Fem bästa musiktipsen – vecka 46

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Då har vi överlevt ytterligare en vecka och det är som vanligt dags att summera den här i bloggen. Så dags att lista fem låtar från veckan som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. 

Cheryl – Love made me do it

Cheryl är tillbaka och bättre än någonsin. Nya singeln Love made me do it krattar vägen inför kommande albumet och den före detta Girls Aloud-medlemmen sätter ribban högt. 

Saga Back – There you go… again

Stark debutsingel med Saga Back från Göteborg. Om att befinna sig i ett destruktivt förhållande och inse att det är dags att lämna. En känsla som jag antar många befunnit sig i och med det blev låten ännu lite bättre. 

Oskar Larsson – Isbitar

Härligt medryckande pop med västkustens nya pophopp Oskar Larsson. En låt om otillräcklighet, olycklig kärlek samt en gnutta hopp. Alla ingredienser som behövs för en bra poplåt. 

Micah Woods – Chasing boys

Singer-songwiterpop om jakten på kärlek via onlineappar ur ett gayperspektiv. Det blev självklart spännande och intressant att få den versionen på hopplös kärlek. 

AmPm – Travelling light

Den japanska produktionsduon AmPm bjuder in Frida Sundemo för att låta sin behagliga röst sätta prägeln på singeln Travelling light. Mysigt och drömliknande resultatet. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.