Martin Redhe Nord är just nu aktuell som Quasimodo i musikalen Ringaren i Notre Dame efter Disney-filmen med samma namn. En uppsättning som hyllats av såväl kritiker som publik när den just nu går på Göteborgsoperan. 
Tidigare har vi kunnat se Martin i uppsättningar av bland annat Mamma Mia,  Book of Mormon och som sidekick till Lena Philipsson i hennes krogshow Min drömshow.

Men för oss popnördar så har Martin även släppt två mer renodlade poplåtar under sitt alias Drillpojken för några år sedan. Då gjorde jag en intervju med Martin över telefon i samband med det projektet som du kan läsa här

Nu när han ändå jobbar i Göteborg kände jag att det var dags att ses över en fika och snacka om musikaler och poplåtar som en poddintervju. Sagt och gjort. Martin stod för bulle och jag för te, sedan satte vi oss och pratade om allt från inspiration, till frustration, auditions och popkarriär. 

Du hör intervjun via Podcaster eller Acast samt här nedan. 
Mycket nöje. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.