Fem bästa musiktipsen – vecka 45

Ny vecka avklarad och dags att lista fem låtar som jag tyckte stack ut extra mycket under veckan. Så här kommer en knippe singlar du definitivt inte får missa. 

Fly By Midnight – You belong

Retropopduon Fly By Midnight från New York imponerar än en gång med den medryckande och härligt pulserande singeln You belong. Perfekt pop som både är upplyftande och sjukt hittig. Ett måste för alla popälskare. 

Tender – Closer still

Brittiska duon Tender visar än en gång var skåpet ska stå med singeln Closer still. Härligt medryckande och funkig pop med dofter av Tama Impala i produktionen.

The Day – Where the wild things are

Drömliknande indiepop från Nederländerna. Nya singeln Where the wild things are är som en sagobok (även om låt) och en riktigt stark poplåt. 
Mys i kubik som det heter. Lyssna och njut. 

Professor Green – Photographs

Det jag gillar med Professor Green är hans förmåga att skapa riktigt starka popmelodier till sin rap. Det tilltalar mig i alla fall. Nya singeln Photographs är inget undantag, utan en riktigt stark poplåt med snygga stråkar och soul-bluesig sång av Rag’n’Bone Man.

Backstreet Boys – Chances

Den kanske inte verkar så mycket i inledningen, men Chances bygger sjukt snyggt upp från en alldaglig popballad till stor pojkbandspop med en av de största grupperna i genren. Det känns som BSB blivit bättre med åren och nya albumet DNA kan bli deras bästa hittills. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 45" A few seconds ago

Comments are closed.