Äntligen söndag igen och det är dags att lista fem låtar från veckans musikskörd som jag tycker du ska lyssna in en extra gånger, eller åtminstone inte missa. 
Så här kör vi. 

Favoriter Apple Music

Troye Sivan & Jónsi – Revelation

Helt magiskt vackert blir det när Troye Sivan och Jónsi samarbetar på låten Revelation tagen från filmen Boy Erased.  Avskalad och sakral i arrangemanget. Vacker och sorgsen i sättet den framförs. 
Finns bara ett ord: fantastisk. 

NEIKED – How did I find you

Äntligen bjuder NEIKED in Miriam Bryant till sitt projekt och resultatet blir så bra som vi kunde hoppas. Vemodigt men ändå pulserande och helt klart perfekt pop från två av Sveriges bättre artister. 

Thomston – The Heights

Thomston har varit en favorit länge och när han nu blir lite mer poppig på sina senaste släpp är det ju inte direkt tråkigt. Från avskalad elektronisk R&B till att nu bli lite mer… gladare och poppigare. Passar i alla fall mig väldigt bra och The Heights är ett bra stycke pop från Nya Zeeländaren. 

Gavrielle – Medicate

Välproducerad R&B-pop med den amerikanska sångerskan Gavrielle som här släpper singeln Medicate. Men visst, kommer man släppa en EP som heter Hollywood Is Dead så har man redan där bra förutsättningar till att bli fantastik. 

Nicklas Sahl – Planets

Med Planets visar dansken Nicklas Sahl att han helt klart är danmarks svar på Shawn Mendes. Lysande poplåt på alla sätt och med en EP i bagaget är denna dansk redo att bli landets nästa stora musikexport. 


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ spellistan för att löpande hitta ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011