Fem bästa musiktipsen – vecka 42

Äntligen söndag igen och det är dags att lista fem låtar från veckans musikskörd som jag tycker du ska lyssna in en extra gånger, eller åtminstone inte missa. 
Så här kör vi. 

Troye Sivan & Jónsi – Revelation

Helt magiskt vackert blir det när Troye Sivan och Jónsi samarbetar på låten Revelation tagen från filmen Boy Erased.  Avskalad och sakral i arrangemanget. Vacker och sorgsen i sättet den framförs. 
Finns bara ett ord: fantastisk. 

NEIKED – How did I find you

Äntligen bjuder NEIKED in Miriam Bryant till sitt projekt och resultatet blir så bra som vi kunde hoppas. Vemodigt men ändå pulserande och helt klart perfekt pop från två av Sveriges bättre artister. 

Thomston – The Heights

Thomston har varit en favorit länge och när han nu blir lite mer poppig på sina senaste släpp är det ju inte direkt tråkigt. Från avskalad elektronisk R&B till att nu bli lite mer… gladare och poppigare. Passar i alla fall mig väldigt bra och The Heights är ett bra stycke pop från Nya Zeeländaren. 

Gavrielle – Medicate

Välproducerad R&B-pop med den amerikanska sångerskan Gavrielle som här släpper singeln Medicate. Men visst, kommer man släppa en EP som heter Hollywood Is Dead så har man redan där bra förutsättningar till att bli fantastik. 

Nicklas Sahl – Planets

Med Planets visar dansken Nicklas Sahl att han helt klart är danmarks svar på Shawn Mendes. Lysande poplåt på alla sätt och med en EP i bagaget är denna dansk redo att bli landets nästa stora musikexport. 


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ spellistan för att löpande hitta ny musik.Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 42" A few seconds ago

Comments are closed.