Cazzi Opeia – Rich (Lyric video)

Efter singlar som Batman & Robin samt Wild ones i fjol är det nu äntligen dags för Cazzi Opeia att släppa sin första singel för 2018. (Och JA, hon får med superhjältar i texten även denna gång!)

Tillsammans med Ellen Berg och producentduon Moonshine har hon nu spelat in singeln Rich. De fyra har tidigare skrivit låtar till succésinglar i främst Asien, men nu var det äntligen dags för dem att skriva en låt direkt till just Cazzi Opeia. 

Lekfullt och rytmiskt är resultatet och gillar du Cazzi Opeias tidigare singlar kommer detta inte vara ett undantag. 

Om låten berättar sångerskan: 

Det har fått mig att stanna upp och tänka mycket på döden och på vad som är faktiskt är viktigt i livet. Jag har alltid haft en dröm om att bli en världsartist och tidigare har jag känt att det måste hända NU – om det inte händer står jag inte ut, då är mitt liv över. Men nu har jag insett att även om jag inte skulle bli lika stor som Katy Perry eller Lady Gaga eller Ariana Grande, så har jag ett sjukt rikt liv ändå. Jag är otroligt rich och lyckligt lottad som har en familj och vänner som jag skulle ta en kula för.


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Cazzi Opeia
Instagram
Facebook


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Cazzi Opeia – Rich (Lyric video)" A few seconds ago

Comments are closed.