OLWIK – You got me

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då var det dags att ta fram dansskorna igen. 
Denna gång är det faktiskt dags att stifta bekantskap med producenten OLWIK från Göteborg. Bakom artistnamnet hittar vi Herman Olvik som DJ:at över hela världen samt släppt singlarna som Know you better, Supercool och Do wrong för att nämna några. 

Med nya singeln You got me, samarbetar OLWIK med housedivan Terri B. Resultatet är en sjukt medryckande och upplyftande house-låt som känns både klassisk i stilen men ändå väldigt mycket av idag. 
Så för en house-älskare som mig var ju detta bingovinsten. 

Om låten berättar Herman. 

Det är alltid roligt att arbeta med en så talangfull housediva som Terri B. När jag först hörde You got me över min instrumentala demo, kände jag så mycket glädje och stil på samma gång, något jag bara annars skulle känna av något liknande en Daft Punk-låt! Den här låten har definitivt varit en favorit bland mina vänner. Det ger ett tydligt uttalande av lycka som gör det lätt för lyssnaren att greppa och den har också en tendens att fastna på hjärnan. Jag har spelat den ute många gånger och den har verkligen varit en perfekt låt inför kvällens final.


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Dance för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

OLWIK
Instagram
Facebook
Twitter


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.