Fem bästa musiktipsen – vecka 39

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Äntligen snart måndag!
Men innan vi ställer klockan för att gå upp onödigt tidigt är det dags att lista fem låtar från veckans musiktips som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. 

Alan Walker – Diamond heart

Norske Alan Walker bjuder in svenska sångerskan och låtskrivaren Sophia Somajo till samarbete. Resultatet blev Diamond heart och är helt klart bland det bättre de båda gjort och Sophias karaktäristiska röst lyfter låten. Perfekt samarbete om ni frågar mig. 


Isle Of You – Backseat ceremony

Alltså dessa två. Alltid grymt resultat när Isle Of You levererar poplåtar. Backseat ceremony är inget undantag. Pulserande pop där syntharna får ge lön för mödan och lägg till en stark refräng och vi är hemma. 


Light Years Away – Problems

Den franska duon Light Years Away visar än en gång att fransmän är mästare på elektro. Det märker ni om inget på nya singeln Problems, där beatet och den läckra produktionen skapar magi. 


Hedband & Thorisson – One night

Pastellfärgad 80-talspop med isländska Hedband & Thorisson. Underbar pop med skönt driv som mixar dagens puls med dåtidens popmelodier. Lägg till en saxofon för den saxiga känslan och vi är hemma med råge. 
Detta borde värma ön lika mycket som de varma källorna. 


Party Nails – With time (I will come 2 U)

Party Nails har liknats vid en kombination av Charli XCX och Cindi Lauper vilket inte är dumt. Speciellt på singeln With time (I will come 2 U) känns det som hon helt klart lever upp till liknelsen. Härlig 80-talsdoftande pop med allt vad det innebär av stark melodi och ögonblickligt arrangemang. 


Du hittar alltid den bästa musiken i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.