Äntligen snart måndag!
Men innan vi ställer klockan för att gå upp onödigt tidigt är det dags att lista fem låtar från veckans musiktips som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. 

POPMUZIK LOVER 2

Alan Walker – Diamond heart

Norske Alan Walker bjuder in svenska sångerskan och låtskrivaren Sophia Somajo till samarbete. Resultatet blev Diamond heart och är helt klart bland det bättre de båda gjort och Sophias karaktäristiska röst lyfter låten. Perfekt samarbete om ni frågar mig. 


Isle Of You – Backseat ceremony

Alltså dessa två. Alltid grymt resultat när Isle Of You levererar poplåtar. Backseat ceremony är inget undantag. Pulserande pop där syntharna får ge lön för mödan och lägg till en stark refräng och vi är hemma. 


Light Years Away – Problems

Den franska duon Light Years Away visar än en gång att fransmän är mästare på elektro. Det märker ni om inget på nya singeln Problems, där beatet och den läckra produktionen skapar magi. 


Hedband & Thorisson – One night

Pastellfärgad 80-talspop med isländska Hedband & Thorisson. Underbar pop med skönt driv som mixar dagens puls med dåtidens popmelodier. Lägg till en saxofon för den saxiga känslan och vi är hemma med råge. 
Detta borde värma ön lika mycket som de varma källorna. 


Party Nails – With time (I will come 2 U)

Party Nails har liknats vid en kombination av Charli XCX och Cindi Lauper vilket inte är dumt. Speciellt på singeln With time (I will come 2 U) känns det som hon helt klart lever upp till liknelsen. Härlig 80-talsdoftande pop med allt vad det innebär av stark melodi och ögonblickligt arrangemang. 


Du hittar alltid den bästa musiken i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011