Alan Walker – Diamond heart (feat. Sophia Somajo) (Video)

Dags för den avslutande delen i Alan Walkers videotrilogi World of Walker.
För denna har den norske producenten bjudit in ingen mindre än Popmuzik-favoriten Sophia Somajo att sjunga på singeln Diamond heart, som hon även varit med och skrivit.

Sophia berättar: 

”Samarbetet på Diamond heart började med att min roll endast var låtskrivare. Jag skriver på sådana här typ av projekt ofta, men håller min egen artistgrej väldigt separat. Under processens gång så blev låten dock personlig för mig på ett ganska ovanligt sätt och jag antar att det hördes i demon. Alan och hans team föll för den versionen och frågade mig om jag var cool med att de behöll min ”demosång” och att de släppte den med mig som featureartist. Det var ju såklart smickrande men också inte helt självklart för mig… Alan har en sådan enormt stor plattform och jag har aldrig tidigare varit inblandad som artist i ett så pass kommersiellt stort projekt. Det är både spännande och läskigt men det känns rätt på något vis. Låten känns som våran.”


Missa inte: Du hittar även Diamond heart i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Alan Walker
Instagram
Facebook
Twitter


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Alan Walker – Diamond heart (feat. Sophia..." A few seconds ago

Comments are closed.