ORKID – Sneakers

Det är dags för ORKID att bli än mer dansant på nya singeln Sneakers. En medryckande poplåt med skön rytm och lekfull produktion som borde få vilken dag som helst att bli lite bättre. Sedan är det aldrig fel med peppande poplåtar som petar en på axeln och talar om en för en att man alltid kan bli något. 

Sångerskan berättar:

“Mina nya singel Sneakers representerar tre personliga, viktiga budskap att leva efter; ge aldrig upp, dansa och bara fortsätt. När du går till skolan och  dagdrömmer om mål i livet, kan du höra alla nej-sägare i skallen och runt dig som gärna berättar för dig att du kommer från en liten stad och hur du aldrig kommer kunna nå ditt mål. Hur kommer du någonsin att bli hörd?
Jag lyssnade aldrig riktigt på dem och stannade på den positiva sidan av livet. Ljudet av “la la la” är ganska mycket en översättning av det ljud som jag skulle höra i mitt huvud när de rösterna skulle försöka hålla mig tillbaka.”


Missa inte: Du hittar även ORKID i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

ORKID
Instagram
Facebook
Twitter

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "ORKID – Sneakers" A few seconds ago

Comments are closed.