pop

Rhys – Starfish (feat. Felix Sandman) (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Helt klart en perfekt match när Rhys och Felix Sandman swipeade höger på varandra och valde att samarbeta på singeln Starfish
Nästa vecka släpper Rhys debutalbumet Stages och nu en vecka innan är det då dags för sångerskan att släppa sitt samarbete med FO&O-sötingen Felix Sandman. Bra val också, då Sandman även han är mästare på att sjunga låtar om saknaden till kärleken. 

Sångerskan berättar: 

Starfish handlar om att längta tillbaka till en person eller ett förhållande när det har tagit slut. Den beskriver sättet jag själv minns att jag kunde glorifiera mitt förhållande i efterhand, som om det hade varit perfekt, fast det kanske inte var det. Jag och Jörgen Elofsson skrev låten en mörk eftermiddag för typ två år sedan, precis när allt var färskt mellan mig och mitt ex. Jörgen hade en idé om att skriva en låt som hette Starfish, och tadaa.
Att jobba med Felix har varit jättekul! Hans insats i låten förgyllde den verkligen, och gav den nytt perspektiv.”

Ja, det är som vanligt ett magiskt ögonblick att lyssna på en ny låt med Rhys och Starfish är inget undantag. Missa inte: Du hittar även Starfish i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Rhys
Facebook


Stötta mitt arbete med Popmuzik.
Bli Patreon-medlem du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.