Fem bästa musiktipsen – vecka 37

Sakta men säkert närmar vi oss jul. Nu är det mitten av September och min lokala ICA-butik har börjat sälja årets tomteskum, som smakar kolasnören. 
Det är nu dags att sammanfatta ytterligare en vecka som gått här hos Popmuzik med att lista fem musiktips som du inte får missa. 

Nicopop – Start again

Nicopops debutsingel Elephant blev ju enormt uppskattad av mig. Nu följer han äntligen upp den låten med Start again. Även denna gång är det pop upphöjd till mycket och allt med explosiv refräng kryddad med skönt housepiano som om 90-talet aldrig tagit slut. 


Maggie Szabo – Only human

Mmmm… Pulserande elektropop med kanadensiskan Maggie Szabo som här släpper singeln Only human. Helt klart min påse detta och den Robyn-aktiga produktionen kommer säkert få även dig att bli minst lika till dig. 


Holiday Sidewinder – Leo

Ögongodis och 80-talspop på en och samma gång. 
Det är ju refrängen här som är den stora överraskningen och självklart den sjukt fyndiga texten. Att sedan musikvideon bjuder på mer hukar än en normal Kylie-video gör ju inte saken sämre. 
Titta och njut av både det visuella och fantastisk popmusik. 


Craig Armstrong – Marelle (Paul Oakenfold remix)

Detta gjorde ju helt klart min vecka. Låten har gått varm senaste tiden och jag blev verkligen helt såld på detta. Vackert från Craig Armstrongs pianostycke Marelle som sedan putsats till av Paul Oakenfold för dansgolven med en lätt etnisk känsla. Det är som 90-talet aldrig tagit slut, och ibland är ju det förbannat trevligt. 


Say Lou Lou – Golden Child

Med tanke på att jag inte varit helt såld på Say Lou Lous senaste singlar är det med en lättnad suck som de släppte Golden Child. 70-talsdoftande pop som nu förstärkts med en snygg och lite arty video. 
Skönt att syskonen är tillbaka på riktigt igen. 


Det var det hela. Detta gör vi om nästa vecka igen tycker jag. Tills dess följer ju såklart spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Där hittar du alltid den bästa popmusiken just nu och du får ny musik nästan dagligen.


Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 37" A few seconds ago

Comments are closed.