Fem bästa musiktipsen – vecka 35

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Man märker att sommaren är över. Musiktipsen haglar in och det börjar till och med bli svårt att bara välja fem låtar som står ut under veckan. 
Men regler är regler, så här kommer fem låtar du absolut inte får missa från veckan som gick. 

Future Jr. – Forget about me

Funkig pop som doftar 80-tal av Future Jr. som här släppt singeln Forget about me. Kändes lite Sam Seg över sångaren och ni som regelbundet läser bloggen vet att han är lite av en favorit. 
Men i alla fall, en låt som spelats många gånger sedan den släppts hos mig. 


Bellhouse – White dress black dress

Vissa låtar faller jags om en fura för. White dress black dress var en sådan. Alltså den refrängen är ju helt jävla magisk. Med bara tre singlar under bältet verkar det som Bellhouse kan bli ett av de starkaste nya namnen för 2018. 


Jim – Lonely

Norrmännen kan det där med pop kan man säga. Nya singeln Lonely med Jim är ett tydligt exempel på att melodier och lekfull produktion passar som handen i handsken. Dansant och poppigt. Allt på samma gång.


Hannah Nyström – Orden

Vemodig pop på svenska som verkligen stack ut för mig. Text om ett förhållande som glider ur händerna på sångerskan. Snyggt illustrerat och en refräng som byggs upp till en pulserande elektronisk ljudmatta som jag blev helt kär i. 
Wow!


Joe Janiak – The best you ever had

Joe har skrivit för artister som Britney Spears och Tove Lo. Nu imponerar han som soloartist med debutsingeln The best you ever had. Lysande singer-songwriterpop med en perfekt melodi och arrangemang. Lyssna och njut.


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.