Dags att sammanfatta ännu en vecka med musiksläpp. Nu när det känns som sommaren har övergått i höst och det är bara fyra månader kvar till jul. 

Svensk Pop Apple Music

KG Lillian – Stranger

KG Lillian fokuserar på nuet med nya singeln Stranger, där hon inte längre känner igen sig själv, men gillar det hon ser. 
En väldigt snyggt producerad poplåt med upplyftande känsla. Så detta gick i alla fall jag igång på en hel del. 


Fionn – Robert

Syskonduon Fionn ger oss harmonisk folkpop med nya singeln Robert. Älskade arrangemanget här och melodin är magi. Så mycket att uppskatta här. Lyssna och njut. 


Leanne Robinson – Last time (Change your mind)

Stark röst av den brittiska sångerskan Leanne Robinson som här släpper debutsingeln Last time (Change your mind). Ett nytt stark namn på R&B-himlen att hålla ett öga på. 


Strandels – Need your love

Syskonduon Strandels är tillbaka med singeln Need your love. Folkduon har blivit lite mer poppiga denna gång och gillar den softa känslan i sången. Känns verkligen som syskonen hittat rätt väg med sin musik här. 


Captain Kidd – Wide eyes

90-talsinspirationen är väldigt tydlig när amerikanska Captain Kidd släpper den house-poppiga Wide eyes. Jag blev i alla fall helt såld på detta och den gav mig en härlig nostalgisk känsla. 


Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011