pop

Hilda Denny – Serendipity

Pinterest LinkedIn Tumblr +

I fjol släppte den svensk-australiensiska sångerskan Hilda Denny EP:n Patience. Nu är det dags för den 22-åriga sångerskan att följa upp med singeln Serendipity. Låten är skriven tillsammans med Rickard Bonde Truumeel och Andreas Björkman och resultatet är en medryckande poplåt med skön melodi och refräng som lyfter låten.
Serendipity i sig handlar om kärlek och att ta sig igenom ödets labyrint med den man älskar. 

Sångerskan berättar: 

Jag blev väldigt nyfiken på ett ord som dök upp i en bok, nämligen ”Serendipity”. Jag googlade ordet och det visade sig betyda ”en lycklig slump”. Jag tyckte det var så himla fint eftersom jag tror på ödet, och jag vill tro på ett lyckligt öde. Jag tror att vi alla har vägar som är utmärkta. Lite då och då under vägen så kommer man till en korsning och där har man all makt i världen för att ta ett beslut. Men mellan korsningarna finns en rak väg som man inte har någon kontroll över och det är ödet. 

Missa inte: Du hittar även Serendipity i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Hilda Denny
Facebook
Instagram

Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.