Ännu en vecka är över och det är som vanligt dags att lista fem låtar som jag tycker du ska ta dig tiden at lyssna på en extra gång. 
Så här kommer mina fem favoriter som lagts upp i bloggen mellan den 12:e till den 18:e Augusti. 

DOLBY ATMOS

The Young Sires – Mulholland Drive

Härligt 80-talsdriven och drömliknande pop med gruppen The Young Sires från stated Washington. On krossade drömmar och dem där gatan som löper igenom Los Angeles. 


ASHS – More than friends

Veckans stora överraskning var helt klart ASHS och hennes anti-kärlekslåt More than friends från EP:n 3AM pt. 1. Lysande rytmisk pop av en debutant som känns som morgondagens stora stjärna. 


SG Lewis – Hurting

Producenten SG Lewis fortsätter att imponera på oss alla. På nya singeln Hurting samarbetar han med ingen mindre än AlunaGeorge och resultatet är verkligen lysande!


Elina – Here with me

Svenska låtskrivaren och numera sångerskan Elina följer upp debutsingeln Wild enough med Here with me. En filmisk popballad om att leva i nuet som inte kommer göra någon oberörd. 


Riva Taylor – Chaos killed the thrill

Brittisk alt-pop när den är som bäst. Storslagen pop om ett uppbrott som följer upp sångerskans debut My mouth som släpptes för en månad sedan. 
Vi mår alla bra av starka och bra poplåtar. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011