Det är ju svårt att inte bli helt såld på den norska sångerskan Sigrid. Hon har verkligen skämt bort oss med grymma poplåtar senaste åren och släppt EP:na Don’t kill my vibe samt Raw.
Lägg sedan till att hon även fick det prestigefyllda priset Sound of 2018 hos BBC Radio 1. Ja, hon har verkligen karriären framför sig och nu står hon än en gång framför oss under Way Out West.

Svensk Pop Apple Music

Att hon är där hon är känns inte som en slump. Hon har som sagt låtarna med Strangers och Don’t kill my vibe som starkast dragplåster. Men hon har även karisman och energin att få igång hela Linnétältet. Jag blev i alla fall sjukt imponerad på Sigrid. Att hon är den sångerska från Norge som fått mest av strålkastarljuset är så otroligt rättvist. Hon må vara i samma popgenre som Dagny och Astrid S, men det råder ingen tvekan på vem som känns som det starkaste stjärnan av dessa tre. Ge henne ett par EP:s till och hon kommer vara ostoppbar.

För min del kändes Sigrid som dagens och morgondagens stora stjärna. Speciellt här på Way Out West. 





Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011