Bakom det lite underliga artistnamnet BUHU hittar vi Jeremy Rogers och Tiffany Paciga från Austin i USA. Tillsammans gör de elektronisk pop och har än så länge släppt singlarna All eye och In your eyes.

Följ på Apple Music

Nu är de aktuella med singeln La truth. Em drömliknande poplåt där Jeremy berättar om skulden han känner efter att ha varit oärlig mot sin fru, och plågorna som uppstår när man håller hemligheter.
För oss är denna ångest istället förvandlad till en skön poplåt som klockar in på strax över sex minuter.

Till hösten släpper duon sitt debutalbum, så håll utkik.

BUHU
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.