Då var vi inne på vecka 30 när det kommer till att sammanfatta veckan.
Bra jobbat Johan för att orka hålla detta vid liv så slaviskt och bra jobbat alla för att ni läser.
Så nu är det dags att sammanfatta denna olidligt varma vecka. (Jag har typ bott vid min fläkt som häller mig nerkyld en smula).
Men nu kör vi. Fem låtar du definitivt bör lyssna på en extra gång eller absolut inte missa.

Svensk Pop Apple Music

Greg Holden – The power shift

Det var ju Greg som fick mig att gråta med den fantastiska singeln Boy’s in the streets. Nu är han arg på de som styr landet i väst och vill att folk ska ställa sig upp mot etablissemanget och ta tillbaka landet. Allt förpackat i en riktigt skön poplåt som lyfter upp en och skapar både pepp och framtidstro. Det kan vi behöva idag.

Isak Danielson – Always

Det är otroligt svårt att inte bli imponerad av Isak Danielson.
Den rösten och känslan i den. Att han alltid lyckas få till bra poplåtar som går att relatera till på riktigt.
Detta är nog hans charmigaste låt någonsin. Lägg sedan till en stark refräng och vi är hemma.
Njut.

Dimitri Vegas & Like Mike vs. Nicky Romero – Here we go

Genidrag att producera om The Chemical Brothers episka Hey boy, hey girl till dagens dansgolv. Älskar ju originalet och tyckte faktiskt detta blev ovanligt bra. Så sparka igång dansgolvet med denna re-make, 19 år efter originalet.

Brother Leo – Strangers on an island

När Ola Svensson återuppfinner sig själv som Brother Leo blir det till lekfull produktion signerad Norman Cook och somrig känsla som hämtad från 90-talet. Det är liksom en nostalgisk låt som är helt ny. En låt som behöver ett par lyssningar för att hitta rätt, men när den väl gör det så är det omöjligt att inte älska detta.

https://youtu.be/7NI4WnXfD44

Jodie Abacus – You’re crazy

Alltså detta.
Medryckande soulpop om ett galet ex. Lysande och underhållande. Framförallt är det en refräng som sitter som klister. Så denna är svårt att inte fastna i. Klicka igång omedelbums.

Du hittar alltid de bästa låtarna från veckan i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011