pop

Brother Leo – Strangers on an island (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ola Svensson är tillbaka.
Det har gått fyra år sedan han släppte det lysande albumet Carelessly Yours och när han nu återvänder med ny musik är det inte längre som Ola, utan som Brother Leo.

Ola förklarar:

“Namnet kommer från en återkommande dröm jag hade när jag växte upp. I drömmen hade jag en tvillingbror som hette Leo som var fri, orädd och hade superkrafter. Precis som jag vill förhålla mig till musiken.”

Han “debuterar” med singeln Strangers on an island. En somrig poplåt med tydlig 90-talskänsla i produktionen, vilket kanske inte är så konstigt. Låten är nämligen producerad av 90-tals hjälten Norman Cook. Ni vet killen som ligger bakom den lysande låten Magic carpet ride samt kanske mest känd som sitt alter ego Fatboy Slim.

”Demon till låten nådde Fat Boy Slim som frågade om han fick producera den. Jag har länge varit ett fan så det känns så klart sjukt stort att ha fått göra musik med honom.”

Om hela projektet Brother Leo berättar Ola:

“Det enda jag visste var att om jag skulle göra det här igen så behövde jag skapa något som kändes helt nytt för mig. En plats där jag kunde känna mig fri att upptäcka, experimentera och utforska nya sidor av mig själv. Som Brother Leo utmanar jag mig själv, både som artist och låtskrivare, på ett sätt som jag inte kunnat, eller varit redo för tidigare. På ett sätt kan jag vara ännu mer mig själv”.

Kolla in videon till Strangers on an island här:

Missa inte: Du hittar även Strangers on an island i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Brother Leo
@Instagram


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.