Vår resa runt jorden för att hitta de bästa poplåtarna fortsätter.
Idag landar vi i Portland som är hemstaden för synthiga popduon Small Million. Duon består av Ryan Linder och Malachi Graham som tillsammans nu ska släppa EP:n Young Fools för att med den följa upp debuten Before The Fall från 2016. Från den är singeln Lone första nedslaget och här bjuds vi på både skönt elektronisk pop och en referens till en svensk mamma. Bara en sådan sak.

Favoriter Apple Music


Missa inte: Du hittar även Lone i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Small Million
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.