Fem bästa musiktipsen – vecka 29

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Då var det söndag igen. Med andra ord, så är det dags att sammanställa veckan som gått och lista fem låtar som jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

Nicopop – Elephant

Detta var ju en av låtarna som jag kört på repeat i veckan. Sjukt medryckande och den höjer i alla fall mitt humör til max varje gång. Poplycka på fyra minuter och en låt som med stor säkerhet hamnar högt på min årslista för 2018. Detta är ju så mycket Johan.

Andrew Bayer – Your eyes

Andrew Bayer fortsätter att släppa singlar från sitt kommande album In My Last Life. På Your eyes är det Ane Brun som sjunger och resultatet är pulserande poppigt och vemodigt på samma gång tack vare Anes röst. Detta var definitivt en av höjdpunkterna från veckan.

Felix Sandman – Imprint

Efter det enorma genombrottet i Melodifestivalen med Every single day höjer Felix tempot en aning på nya singeln Imprint. Rytmiskt, avskalat och än en gång sjunger Felix om hjärtesorg och saknad. Roligt hur Felix gått och blivit det starkaste namnet från FO&O, det trodde jag ärligt talat inte.

Henrik Eklund – Jag kommer dö ung eller inte alls

Om du gillar pop på svenska så kommer debutanten Henrik Eklund vara ett namn att hålla ögonen på. Ta lite Hellström, Linnros och Maggio, ja, den vanliga trion som man jämför all svensk pop med idag. Men samtidigt känns det som Henrik är den som klarar stå ut i mängden. Om inget så är det svårt att inte älska titeln på debuten. Lysande svensk pop om ungdomens naiva dagar.

Oliver Nelson – Talk

Klart att vi behöver mer disco. Speciellt när det är så här medryckande och underhållande som när Oliver Nelson är på nya singeln Talk. Extra plus för sångerskan Linae som lyfter låten ett extra steg.

Du hittar alltid grym popmusik i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.