Då var det söndag igen och det är dags att summera veckan som gått.
Här kommer fem musiktips från bloggen jag tycker du ska lägga till i era spellistor och lyssna på en extra gång.
Så, klicka play och lyssna igenom låtarna omedelbums.

Skicka in din musik

3615 Nuits Blanches – Helios helas

Den franska duon 3615 Nuits Blanches ger oss pulserande elektronisk pop med nya singeln Helios helas från EP:n Confession Intime. Underbart producerat och de visar än en gång att Frankrike är bästa landet för just elektropop tillsammans med Norge.
Så har du inte hört Helios helas tidigare så är det verkligen dags nu.

Galantis – Satisfied

Det är svårt att inte bli på bra humör av Galantis. Nya singeln Satisfied är inget undantag, där den svenska EDM-duon får lite funkigare stil tack vare den amerikanska sötingen MAX som lånat ut sin röst till låten. Heck, inte ens Bruno Mars kan få till det så här svängigt!

Cheat Codes & Little Mix – Only you

Cheat Codes kan vara lite som vin och vatten för mig. När de är dåliga är det hopplöst saknande av bra melodier och finess. När de är som bäst är de poppiga och gör hits som inga andra.
Det sistnämnda passar bra när de här samarbetar med brittiska Little Mix på den pop-klubbiga singeln Only you. Lägg sedan till en söt flat-video och mitt homohjärta tar ett extra skutt av glädje.

Chløë Black – Spaceman

Chløë Black skrev Spaceman tillsammans med Ferras efter att ha strecksett en massa dokumentärer om rymden. Snyggt och vemodigt som hämtat från Lana-land.
Jag blev i alla fall helt till mig av detta, som visade sig vara helt klart min påse.

Iiola – Sickly sweet

Mer vemodig pop på listan – för det är ju ändå det jag gillar bäst.
Den brittiska sångerskan Iiola ger oss just det på hennes andra singeln Sickly sweet, som handlar om avundsjukan som uppstår när den man tidigare varit med hittat någon som gör henom lyckligare. Då kan man antingen ta fram knivarna, eller skriva en låt. Iiola gjorde det sistnämnda.

Du hittar som vanligt den bästa musiken i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Så följ den för att ha mer koll på popmusik än dina vänner.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011