Dags att sammanfatta veckan som gått. Det har ju även denna vecka släppts en hel del riktigt trevliga låtar, trots att det varit semesterlunk och fotbollsfeber i landet.
Så lika bäst att lista fem låtar du ska lyssna på än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

Sarah MacDougall – Empire

Arena-doftande låt från svensk-kanadensaren Sarah MacDougall och hennes singel Empire. Låten bygger snyggt upp med piano och stråkar och exploderar i en Coldplay-doftande refräng. Jo, det är helt klart lätt att älska detta. Speciellt vill man ju uppleva låten live redan nu.

HANAH – Flirt

Den franska duon HANAH debuterar med singeln Flirt. Det är så mycket som passar mig här känner jag. Malande låt som omedelbart fäster sig på skallen. Otroligt snygg video med HBT-tema. Sköna beats och arrangemang där killarna mixar det elektroniska med det organiska. Upplev det hela här.

Etham – Future

En 21-årig brittisk sångare som hyllats av sina branchkollegor släpper sin första renodlade poplåt efter att ha släppt en knippe akustiska låtar. Bra radio- och spellistepop av en artist som känns som man vill och bör hålla ögonen på under året.

Sophie Rose – Famous

Lysande pop med Los Angeles-baserade Sophie Rose. Det är massa attityd och glimten-i-ögat-känsla här, så inte konstigt att jag föll pladask för låten. Sedan är det svårt att inte bli helt tagen av refrängen. Lysande i kubik säger jag.

Novaa – Club Paradise

Mörkt och dramatisk. Orkestralt och väldigt Lana Del Rey:ish. Jo, men detta är helt klart en imponerade debut av den 21-åriga Berlin-baserade sångerskan. För min klickade låten i alla boxar som jag brukar gå igång på, så det är bara att kapitulera och besöka Club Paradise.

Du hittar dagligen nya låtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Så följ spellistan för att hålla dig uppdaterad med den bästa musiken just nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011