Let it be är debutsingeln med Ernest Noah.
En funkig poplåt som färgats med inspiration från George Michael och skön 80-talskänsla. Men det är absolut inte en mossig 80-tals hyllning, utan soundet känns ändå modernt och medryckande. Lägg sedan till Ernest grymma röst, så har du en hit för helgen – och vem vill inte ha det?

DOLBY ATMOS

Budskapet i låten är att inte låta ett bra förhållande förstöras av avundsjuka. Det är som det heter bara dumt.

Sångaren berättar:

”Jag hade redan hittat min drömkvinna. Allt vi skapade tillsammans var helt enkelt underbart men uppenbarligen ur ingenstans uppstod dessa känslor av svartsjuka upp mellan oss. ”Låt det vara” skrevs i en slags frustrerad sinnesstämning, men samtidigt är det en segrande låt. Tillslut sa jag: ”Jag vet att det här är svårt för oss båda just nu, men det är på inget sätt jag kommer att låta det förstöra vad vi har”. Och det gjorde det aldrig.


Missa inte: Du hittar även Let it be i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Ernest Noah
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011