Fem bästa musiktipsen – vecka 25

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Då har vi överlevt midsommarveckan och upplevt årets längsta dag. Bara en sådan sak.
Tänkte det var dags att lista fem låtar från veckan som jag tycker stack ut lite mer i bloggen och som du definitivt ska lyssna på en extra gång.

James Droll – Twist my arm

Vackert och avskalat. Den Nashville-baserade artisten James Droll gör här en snygg mix av det organiska och elektroniska på singeln Twist my arm. Resultatet är väldigt filmisk i känsla och något som verkligen sticket ut.

Peg Parnevik – Loafers

Har ju varit såld på Peg Parneviks singel Loafers från första gången jag hörde den. Det är ju främst den lysande refrängen som verkligen lyfter detta. Nu finns en video till låten där sångerskan spelar mot hennes pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

Many Voices Speak – I saw you

Ytterligare en lysande singel med Many Voices Speak. Drömliknande och vemodig i stilen. Där en riktigt bra melodi löper igenom låten som handlar om sorg.

St. Vincent – Fast slow disco

Balladen Slow disco från St. Vincents senaste album Masseduction blir remixad för dansgolvet och får en video inspelad på bögklubb i New York.
Lysande på alla plan skulle jag säga.

Oscar Enestad – Heaven on my skin

Oscar är sist uv av FO&O-killarna att släppa en singel. Här lånas inledningen av temat till Stranger Things och ger oss pulserande pop som doftar av både The Weeknd och 80-tal. Lägg sedan till att låten är sjukt kort – strax över två minuter, vilket känns väldigt o-poppigt 2018 (but I like it). Med andra ord så är det en bra början för Oscar, så det ska bli spännande att höra fler låtar från honom under året.

Du hittar dagligen nya poplåtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Så följ spellistan för den bästa musiken
just nu.

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.