Man skulle kunna tro att musikutgivningen började gå in i dvala nu under sommaren, men så är definitivt inte fallet. Får nog fler musiktips nu än någonsin tidigare.
Med andra ord är det dags att lista fem extra bra låtar från veckans inlägg som du definitivt ska lyssna på en extra gång.

POPMUZIK LOVER 2

Natalie Shay – Perfume

Vissa låtar faller jag för med en gång. Jag hör redan från inledningen att det är något som är som klippt och skuren för min musiksmak.
Så var det med Perfume med Natalie Shay. Upplyftande pop med fantastisk melodi och refräng som än en gång bevisar att är det några som kan göra lysande poplåtar så är det britterna.
En låt som man vill dansa igenom hela dagen till. Så låt oss göra det.

Dotter – Heatwave

Jag var ju lite besviken på Dotters Melodifestivalsbidrag Cry i Februari. Men det var då och man är ju bara så bra – eller dålig – som sin senaste singel. Nu visar sångerskan att hon fortfarande kan skapa grymma poplåtar med singeln Heatwave. Om en kärleksrelation som aldrig hände. Dramatiskt, storslaget och så välkommet.

https://youtu.be/sc9Ozr9-xpY

Valencé – Doubt me

Stockholmsbaserade Valencé startar från toppen när hon här debuterar med singeln Doubt me. Pulserande känsla och stark refräng gör detta till en lekfull start, samt skvallrar om en lysande framtid för den 22-åriga sångerskan.

Kody Ternes – Feeling

Kanske är det att Kody låter lite som Patrick Wolff som fick mig att gå igång lite extra av detta. Men Feeling är en riktigt bra poplåt med skön 80-talskäsnla i produktionen.

Svea – Don’t mind me

Svea är en av de där artisterna som verkligen imponerade på alla när hon släppte debutsingeln Don’t mind me. En låt om att tillfredsställa sig själv – eller att onanera som det också heter.
Kaxigt och attitydsfyllt. Jo, Svea kan allt bredda vägen som Tove Lo börjat på.

https://youtu.be/cMjPfZZWfxA

Du hittar alltid den bästa musiken i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011