pop

Dotter – Heatwave (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dotter är äntligen tillbaka.
Efter magplasket i Melodifestivalen med låten Cry släpper hon nu singeln hon kanske borde ha gjort till den tävlingen för att vara mer kommersiell. Jag tycker i alla fall att Dotter levererar efter sin magiska förmåga som sångerska och låtskrivare på Heatwave.
Låten är skriven tillsammans med Londonbaserade producenten Michael Angelo, som har jobbat med Sam Smith and Lady Leshurr för att nämna några.
Själv beskriver Dotter låtens med orden:

Heatwave är en kärleksstory som aldrig fick en chans, som bröts innan den verkligen ens fick kallas för att vara ett förhållande. Men även en kortvarig ytlig relation kan vara lika hjärtekrossande som ett stort break up och kan va desto svårare att släppa taget om eftersom man vet aldrig vad det hade kunnat bli.”

Till låten har sångerskan och Julius Hayes spelat in en snygg sängkammarvideo:

”I min värld är det detaljerna som gör att saker lyfter, det märks när man har gjort något med omsorg på ett genuint sätt. Det ger avtryck på mig och därför vill jag vara lika noggrann själv när jag skapar något jag älskar. Jag har lagt mycket kärlek i videon, allt från första idé till slutklippning. För mig är det viktigt att vara en del i hela den kreativa processen.”

Dotter
@Instagram


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.