Veckorna rusar fram och nu har vi även firat pingst och stort brittiskt bröllop i helgen.
Även denna vecka kunde du hitta en hel del riktigt bra låtar i bloggen som valts med omsorg. Självklart fanns den en knippe favoriter som jag tyckte stack ut lite mer, och som du definitivt bör lyssna på ytterligare en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Clean Bandit – Solo

Det känns nästan inte som Clean Bandit kan göra något dåligt. När de nu än en gång samarbetar med Demo Lovato på singeln Solo blir det somrigt och lekfullt. Perfekt hit för den varma årstiden och självklart älskar jag detta.

Agent Blå – Another reason to cut off an ear

Foto: Martin Norberg

Göteborgs poppiga stolthet Agent Blå är tillbaka ett år efter debutalbumet med singeln Another reason to cut off an ear och snart även en hel EP. Det låter mognare, tightare och bättre än någonsin skulle jag säga.

Freyr Flodgren – Over my head

Den svensk/isländska singer-songwritern Freyr Flodgren ger oss den vackert avskalade Over my head. Här får vi första smakprovet från hans kommande album och efter vad jag hört här så bådar det verkligen gott måste jag säga.
Lyssna och njut.

Galantis – Spaceship

Det är svårt att inte älska Galantis. De känns unika i det de gör och de gör det förbannat bra. Alltid lekfullt och med mycket driv. Nya singeln är inget undantag och de ska ju ha all cred i världen för att tagit tillbaka Uffie i sångbåset.

Zosia – Overthrown

Detta är så snyggt, starkt och gripande. En låt om skammen efter att ha blivit sexuellt utnyttjad som med filmiskt arrangemang och vacker melodi verkligen fångar in en. Otroligt starkt som sagt, och en låt du verkligen ska lyssna på texten.

Följ spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify för att regelbundet upptäcka nya grymma poplåtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011