ep

Kastrup – In Search Of Us

Pinterest LinkedIn Tumblr +
8 / 10

Heter man samma som en flygplats måste musiken vara storslagen och det tar Kastrup fasta på när de nu sammanfattar sitt första kapitel med EP:n In Search Of Us.

  • User Ratings (4 Votes) 7.3
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Kastrup är duon från Malmö som består av Timmie Strandberg och Puppe Westberg. De har släppt en knippe singlar som samtliga fått mycket bra mottagande av musikskribenter och lyssnare över hela världen. Inte så konstigt kanske då de gör lysande poplåtar som står över mängden. Men hej, det är ju det som vi svenskar är bäst på.
Efter en liten paus tog bandet upp musiken igen under förra året och släppte låtarna Try it all, You and I samt nu senast Lucas.

Nu har de släppt sin första EP som heter In Search Of Us. Här samlar duon sex låtar där tre är helt nya för oss lyssnare. Den som verkligen sticker ut i mängden av de nya låtarna är Joanna. En poplåt som snyggt bygger upp kring ett klockbeat som skapar en en storslagen filmisk känsla. Helt klart min typ av poplåt skulle jag säga.

Med In Search Of Us sammanfattar Kastrup sitt första kapitel. Här visar de upp vilka kompetenta popmakare herrarna är. Där pop med storslaget (ja ibland episkt) arrangemang och starka, tydliga melodier får ha en central roll. Det är verkligen precis så all popmusik borde vara om jag fick bestämma.

Kastrup
@Facebook



Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.