Efter att ha spelat in en cover på Linnea Henrikssons Halmstad fick Klara Andén stor uppmärksamhet av både sångerskan hon tolkade, men även på Spotify där hennes version av låten streamats över 100.000 gånger. Efter det har hon bland annat släppt singlarna Inte farligt och Du som är ung.

Nu är det dags för Klara att jobba mot sin debut-EP och idag får vi första smakprovet från den i form av låten Anti som har premiär här i bloggen.

“Alla tjejer bär en ryggsäck med tusenårig historia av kvinnoförtryck, det ligger nog och spökar i många heteroförhållanden” säger Klara om texten. Refrängen på låten skrevs under en paus på jobbet. “Jag vickade som musiklärare och satt mycket själv i min musiksal. En eftermiddag fick jag inspiration och skrev refrängen som blev sista pusselbiten i låten. Men det var självklart efter att jag var klar med lektionsplaneringen…”

Anti är producerad av Calle Svennerstedt och du hör resultatet här för första gången:

Missa inte: Du hittar även Anti i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Klara Andén
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.