Närke-sonen Johannes Räihä är tillbaka. Han debuterade i början av Mars med singeln Sjöarna i Idaho som spelades flitigt i min spellista ett tag. Nu är det dags för singel nummer två: Thom.

DOLBY ATMOS

Thom, handlar om en vän som var inne i en tung period. Vanligtvis är han den med person man känner med mest liv i sig. Alltid på gång. Men han hade ramlat ner i en deppig grop som han hade svårt att ta sig ur, så jag satte mig och skrev en låt till honom. Inte för att jag trodde det skulle bli hans frälsning på något sätt, men mer för att peppa honom lite. För när man har det tungt så är det ofta svårt att se att det kommer bli bättre. Men jag ville påminna honom om att det kommer bli lättare om man pallar hålla ut” säger Johannes.

Båda låtarna är tagna från Johannes kommande EP spm släpps senare i år. Låtarna bygger till stor del på människorna runt honom och är lite som en dagbok från hans liv.

”Jag är inte ute efter att förändra någons liv med mina låtar, men kanske når jag fram till någon någonstans som kan relatera och må bra av musiken.”

Missa inte: Du hittar även Thom i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Johannes Räihä
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011