pop

Johannes Räihä – Thom

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Närke-sonen Johannes Räihä är tillbaka. Han debuterade i början av Mars med singeln Sjöarna i Idaho som spelades flitigt i min spellista ett tag. Nu är det dags för singel nummer två: Thom.

Thom, handlar om en vän som var inne i en tung period. Vanligtvis är han den med person man känner med mest liv i sig. Alltid på gång. Men han hade ramlat ner i en deppig grop som han hade svårt att ta sig ur, så jag satte mig och skrev en låt till honom. Inte för att jag trodde det skulle bli hans frälsning på något sätt, men mer för att peppa honom lite. För när man har det tungt så är det ofta svårt att se att det kommer bli bättre. Men jag ville påminna honom om att det kommer bli lättare om man pallar hålla ut” säger Johannes.

Båda låtarna är tagna från Johannes kommande EP spm släpps senare i år. Låtarna bygger till stor del på människorna runt honom och är lite som en dagbok från hans liv.

”Jag är inte ute efter att förändra någons liv med mina låtar, men kanske når jag fram till någon någonstans som kan relatera och må bra av musiken.”

Missa inte: Du hittar även Thom i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Johannes Räihä
@Instagram


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.