Premiär i Being Blogged NY
Råhypnos är en darkwave-duo från Göteborg som består av Pablo Rautenberg och Nadja Virgé. De lutar väl mer mot rock-genren, men mixar bland annat in en del elektroniska element i musiken och blir lite av en cross-over akt, vilket gör att även läsare av denna blogg skulle kunna uppskatta dem.

Förra veckan släppte duon debutalbumet Do We Want It? Skivan följer upp deras självbetitlade debut-EP från 2016. Från nya albumet är låten Pain shrinks the heart tagen.

-Låten handlar om att vi tolkar omvärlden och vårt förflutna på olika sätt, berättar bandet. Att inte glömma bort det svåra men att ändå kunna gå vidare. Att inte låta ilskan förpesta livet och stjäla energi. Att bli bättre på att plocka fram de fina minnena i tillbakablickar som när det doftade från nyregnad asfalt på våren när man var liten och cyklade omkring. Barndomens våta asfalt som skrapade mot huden och ärren som aldrig går bort.

Med hjälp av regissören Andreas Dunsäter har de spelat in en snygg video till låten som har premiär här i bloggen idag.

Råhypnos
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.