Fem bästa musiktipsen – vecka 16

Då har vi gått igenom ytterligare en vecka och i morgon är det äntligen måndag!
Men först tänkte jag lista fem musiktips som jag tycker du ska lyssna på en extra gång, för att de är såpass bra.

Isle of You – Skintight

Poppigt och dansant med duon Isle of You. Deras senaste singel heter Skintight och påminner om Icona Pop i stilen vilket jag tycker är riktigt nice. Låten handlar om att släppa kontrollen och befinna sig i ruset. Skulle definitivt kunna bli en bra hit för sommaren.

Ariana Grande – No tears left to cry

När Ariana Grande nu är tillbaka är hon det med besked. Tillsammans med bland annat Max Martin levererar sångerskan en stark förstasingel från sitt kommande fjärde album.

STEELE – Temporary love

Filmiskt och vackert med STELLE. Än en gång imponerar sångerskan på mig och arrangemanget på Temporary love är ju sjukt snyggt. Nu ska de bara hitta en film som är värdig att ha låten som sitt soundtrack också.

Jung – Vera

Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist debuterar som Jung. Först ut är låten Vera, som med sitt pulserande folk-poppiga arrangemang och falsettsång sätter ribban högt redan med första singeln.

The Land Below – Inte jag

Vi har bara fått en singel med The Land Below på svenska. Men nu är det dags för andra låten på modersmålet. Inte jag heter den och bjuder på pulserande synthar och drömliknande sång. Bra kombination tycker jag och mycket bra val att sjunga på svenska.

Missa inte: Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Comments are closed.

Send this to a friend