pop

Viktor Olsson – T-Shirt & Jeans (Video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Förra veckan släppte Viktor Olsson singeln T-Shirt & Jeans.
Hans första singel sedan han lämnade sitt skivbolag och blev indiependentartist som nu ska stå på egna ben. Som vanligt när det gäller Viktor bjuder han på fina målande texter hämtade från livet. Vem har inte stått vid dansgolvet och önskat att just DEN personen ville följa med en hem.

-Jag skulle fylla 25 senare på hösten, hade flyttat till mitt föräldrahem igen och hade varken pengar, egen lägenhet eller någon som väntade på mig där. Jag drev mest omkring på dagarna och om helgerna ringde jag min polare Alex och vi gick ut på krogen. När kvällen gick mot sitt slut så hämtade vi våra jackor i garderoben och gick den långa vägen hem till mitt föräldrahem. Varför gick du inte fram till henne? Varför snackade du inte med henne? frågade vi varann varje gång, Vad skulle jag säga? Vad skulle jag möjligtvis ha att ge mer än det faktum att jag vill va med henne? var våra enda svar.

Nu har Therese Korning spelat in en video till singeln med hög retro-känsla som blandar livespelningar med Viktor och härliga bilder från hans hemstad Stenungsund.

Jag bjöd hem Viktor för en mer personlig intervju vid mitt köksbord. Det blev ett väldigt fint samtal om hans musik, om att vara musiker i Stenungsund och vägen till kommande albumet.
Du hör intervjun via SoundCloud, YouTube eller så kan du prenumerera på mina popcasts via iTunes.

Viktor Olsson
@FacebookSom läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.