Fem bästa musiktipsen – vecka 13

Dags att sammanfatta veckan som gått med att lyfta fram fem låtar som jag tycker du ska lyssna på en extra gång. Så, here goes:

Seven Lions & Jason Ross – Ocean (feat. Jonathan Mendelsohn)

Jag gillar ju poppiga klubblåtar väldigt mycket. Kan man även baka in lite trance-element i låten samt en stark melodi, så är jag helt med på tåget. Så blev det i alla fall med låten Ocean av Seven Lions & Jason Ross tillsammans med Jonathan Mendelsohn. Grym!

Joe & The Anchor – Wide awake

Jag har ju följt Malmöbandet Joe & The Anchor under en längre tid. När de nu med hjälp av Simon Peyron blivit mer pop och nästan lite synthiga i stilen, ja då har de utvecklats åt rätt håll enligt mig. Singeln Wide awake är verkligen en perfekt nystart för gruppen och jag hoppas än fler upptäcker gruppen.

Tungevaag & Raaban – All for love

Den svensk-norska duon Tungevaag & Raaban tar över dansgolven och våra spellistor med singeln All for love. Poppigt och dansant och positivt i stilen. Ibland behöver det inte vara mer än så för att jag ska gå igång på en låt.

Tremors – Technicolour

Den brittisk-franska synthpopduon Tremors fortsätter att imponera med sina lysande poplåtar. Ett nostalgiskt skimmer över den synthiga produktionen gör detta till en perfekt 80-tals doftande poplåt som får mitt synthiga hjärta att bulta lite mer.Så klicka igång och dansa loss tillsammans med herrarna.

5 Seconds Of Summer – Want you back

Måste ju säga att Want you back är det bästa den australiensiska popgruppen 5 Seconds Of Summer släppt. Om killarnas tredje album går i denna stil så kommer det bli grymt känner jag. Såhär poppiga har de i alla fall inte varit innan och det är alltid en bra väg att gå tycker jag.


Hjälp Popmuzik att växa!
Via Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik.
-Tack så mycket! ❤️

Become a Patron!


Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Fem bästa musiktipsen – vecka 13" A few seconds ago

Comments are closed.