Moving To Canada – Stardust invasion

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Moving To Canada är en indiepopgrupp som här är tillbaka med singeln Stardust invasion. Låten bjuder på catchig melodi som man snabbt tar till sig, så för min del tyckte jag detta kändes helt klart som en hittig singel.

Jag ställde några frågor till bandet som du kan läsa här:

Vilka är Moving To Canada?

En kvartett som jobbade intensivt i några år men som tog en Eagles-paus. Nu har vi tagit upp var vi slutade och är redo för nya utmaningar. Vi är från Jönköping ursprungligen och vissa utav oss har känt varandra sedan barnsben. Därför är det kul att vi fortfarande lever.

Varför ska man flytta just dit?

Outdoor Kids var ju upptaget!

Vad är er musikaliska gemensamma nämnare inom gruppen?

Att ingen av oss gillar spela på det instrument vi spelar på. Basisten vill spela gitarr, gitarrisen vill spela bas, sångaren vill inte spela gitarr och trummisen vill spela golf. Nä men skämt och sido, det är nog antagligen att vi alla gillar pop i dess olika former.

Ny singel idag. Berätta lite om Stardust Invasion.

Det är en låt som har florerat runt i kring oss länge men nu har den äntligen fått börja se lite dagsljus. Den skrevs i etapper, då vi hade olika delar klara vid olika tidpunkter. Så det var ingen sån där “den skrev sig sjäv på 30 minuter” låt.
För oss handlar den om en mental resa men vi hoppas man kan ta till sig den på sitt alldeles egna sätt.

Vad kan vi förvänta oss av er under året?

Det kommer definitivt ett par singlar till nu framåt men det kan också bli att vi ställer upp med ett album till slut. De låtar vi har skrivit har gått mer mot singelhållet. Klart är i alla fall att det kommer släppas fler låtar så det är bara att hålla utkik!

Missa inte: Du hittar även Stardust invasion i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Moving To Canada
@FacebookSom läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.