Danny Saucedo NU – Krogshow på The Theatre

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Krogshow kan kännas så… käckt.
Ni vet. Artister som hållit på ett bra tag och som tar sin repertoar och kör den på ett och samma ställe för att man inte längre orkar turnéra. Till detta har man ett manus som lite ska summera sitt liv och bland allvar med humor.

Danny bygger sin show NU på samma koncept. Men då han inte har tio album i bagaget och knappt är fyllda 30, så blir återblickarna inte lika långa och låtarna att välja av inte lika många. Det gör det hela lite begränsat musikmässigt.
Men istället får vi en show som andas både fräscht och puls. Istället för att artisten sjunger och alla runt omkring jobbar, är Danny lika engagerad i numren och han jobbar stenhårt i nära två timmar på att leverera valuta för biljetterna.
Det är lite som en krogshow för en ny generation, där låtarna fortfarande känns som dagens hits och inte gårdagens. Allt är tekniskt avancerat och imponerande och pulsen hålls uppe genom hela föreställningen där det ständigt händer något på scenen.

Danny tar oss med på sin resa. En resa som börjar på “fattigmanssöder”, via Idol, Melodifestivalen och en planerad lansering i USA. Allt varvas med musik som i första hand är hämtad från albumet Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa, men även hans tolkningar från Så Mycket Bättre och självklart hans engelskspråkiga hits från tiden mellan Idol och Melodifestivalen. Han gör det med stor portion själdistans, humor och värme. Han pratar om sin mamma (som är i publiken ikväll) med både hjärta och skämskudde. Han berättar om hur han kraschade efter att ha kommit tvåa i Melodifestivalen mot Loren. Samt att han berättade att han hittat hem igen hos publiken som alltid stöttat honom här i Sverige. Innan han ens avslutat den pratan belönas han med en varm applåd av publiken.

Med en spektakulär och läcker show tar Danny krogshowen i en ny era känns det som. Det ska bli spännande om fler yngre artister följer efter och får möjlighet att göra något liknande. Danny har ju visat att har man bara publikstödet och är villig att bjuda på sig själv så funkar detta. Om något visar han att man aldrig är för ung att leverera trerätters middagsunderhållning. Sämre middagsvärd kan man ju ha.

Just. Som bonus bjuder Danny upp Felix Sandman på scenen för att sjunga sin Melodifestivals-hit Every single day medan han själv kompar på sitt piano ute i publikhavet. Fint extranummer som sedan avrundas med För kärlekens skull.Danny Saucedo
@Instagram


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
8 / 10

Med högt tempo och moderna låtar tar Danny krogshowskonceptet in i 2000-talet. Med stor självdistans och hjärta bjuder han på sig själv och sin kanske något begränsade musikkatalog.

  • User Ratings (2 Votes) 5.8
Share.

Comments are closed.