Rhys – No vacancy

När Rhys för första gången gick in i studion med Jörgen Elofsson gjorde hon det i rollen som rekommenderad demosångare. Men det tog inte lång tid innan producenten insåg att han helt enkelt måste jobba med den amerikansk-svenska sångerskan – och sedan dess har de gjort det.
Första singeln ut var bara ett smakprov i form av Swallow your pride. Sedan följde Last dance som blev den mest spelade svenska låten på P3 förra året.
Nu, efter ytterligare ett par singlar, är hon tillbaka med No vacancy. En perfekt låt för den som är arg på någon den dejtar, och som vill dansa för att glömma.

No vacancy handlar om min nuvarande pojkvän… Nu är allt jättebra, men han var lite av en player när vi började ses, kan man nog säga. Delar av texten är direkta citat från honom, så jag tänker att jag får tacka honom för det – han gav mig en bra låt! När jag skrev den var vi redan tillsammans och jag sa ’idag ska jag skriva en låt om dig, den kommer bli så himla fin!’ Sen kom jag hem och sa att ’ja, jag skrev en låt om dig men den blev kanske inte så fin.’”

Rhys
@Instagram

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Rhys – No vacancy" A few seconds ago

Comments are closed.