pop

Cebratrack – Universe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Artisten Cebratrack gör episk artpop. Hennes vision är att kombinera det organiska, så som röster och annat, med det elektroniska. Själv har hon inspirerats av artister som Björk och Susanne Sundfør, så redan där känns Cebratrack väldigt spännande skulle jag säga.

Själv säger sångerskan:

“Min dröm är att du ska vilja nynna med redan första gången du hör någon av mina låtar samtidigt som du ska höra nya saker varje gång du lyssnar. Lite som en affisch med massvis av detaljer som jag hade i taket över min säng när jag var liten. Varje gång jag såg upp såg jag något nytt.”

Idag släpper hon singeln Universe, en låt som handlar om frustrationen i att inte passa in. Allt inlindad i mörka beats och experimentellt arrangemang som får mig att tänka på The Knife.

”För mig handlar Universe om att man gjort sig mindre än man egentligen är. Något jag tycker verkar vara en ganska vanlig upplevelse för många tjejer och kvinnor. Att man liksom inte får vara flera saker samtidigt eller ta plats. Man kan anses mindre attraktiv och få höra att – man skrattar för högt eller inte borde ha på sig det ena eller det andra. I mitt liv har det i alla fall varit något jag upplevt, inte minst i nära relationer som ung vuxen, innan jag fattade att man inte behöver finna sig i allt det där!”


Cebratrack
@Facebook

Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.