LOVA är en debuterande artist från Stockholm som i helhet heter Lova Alvilde. Hon gick precis ut sista åter på Rytmus och skriver texter som är personliga, ifrågasättande, sårbara och samhällskritiska från en ung kvinnas perspektiv.

Popmuzik Podcast

Hennes första singel är You me and the silence och är en behaglig poplåt med soft känsla och grymt smittsam refräng. Helt klart något som låter LOVAnde om jag får säga det.

Sångerskan berättar:

You me and the silence är en låt där jag lyfter perfektion och prestationsångest som framstår i sociala sammanhang. Låten handlar om hur jag och många andra anpassar oss efter att imponera på andra. Hur vi är rädda och obekväma med tanken om att det skulle uppstå tystnad i ett samtal med en annan, vare de sig handlar om en ny person du precis träffat eller en vän. Vi ska hela tiden underhålla den andra sidan med humor, intellekt och intressanta samtal och under tidens gång har jag tappat en liten del av mig själv. Jag vill inte ha samtal som är filtrerade och osanna, det säger mig ingenting. Jag vill kunna vara i ett rum med dig och allt vi har är tystnaden tillsammans och det ska vara nog. Det är mer än tillräckligt.”

Missa inte: Du hittar även You me and the silence i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

LOVA
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.