Premiär i Being Blogged NY
Tillsammans med producenten och låtskrivaren Anton Nessvi är det dags för Elin Namnieks att premiärspela sin nya singel Got no time här i bloggen.
En riktigt skön och medryckande singel om att inte vilja sätta sina egna prioriteringar och drömmar åt sidan trots att man träffat någon som man vill spendera varenda vaken minut med.

– Jag träffade en kille under min mest hektiska period på året och delade storyn med min producent. Vi utgick ifrån min situation just då och skrev Got no time, en låt med självrespekt men också en tvivlande känsla av att inte räcka till, berättar Elin för bloggen.

Elin är från början från Vimmerby men bor idag i Oskarshamn. Tillsammans med bästa vännen Mollie Minott så släpper hon också en podcast Flickorna från Småland. En glädjefylld podd där de berättar allt om sina artistkarriärer, kärleksliv och pinsamheter.

Men som sagt. Nu blir det premiär för singeln som släpps i morgon på alla andra plattformar.
Lyssna och njut.


Elin Namnieks
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.