pop

Jennie Abrahamson – My favorite things (Volvo reklam)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Volvo fortsätter att kombinera snygga reklamfilmer med läckra tolkningar av låtar. Vi minns ju alla Amanda Bergman när hon tolkade Vintersaga för bilmärket och vilken succé det blev.

Nu gör Jennie Abrahamson en filmisk och väldigt Vangelis-doftande tolkning av låten My favorite things från musikalen The Sound of Music.
Resultatet är snyggt suggestivt och i mona öron helt magiskt.

Jennie berättar:

“Jag blev ganska förvånad när jag hörde att det var den här låten de ville att jag skulle pitcha på. När jag tänkte på originalets glada helylle-vibb kände jag att jag skulle behöva dra låten ganska långt åt mitt eget håll för att kunna sjunga den på ett genuint sätt, för lyssnarna hör om det kommer från hjärtat eller inte. Sedan fick jag se det första tecknade utkastet till det som senare blev filmen, och kände direkt att det verkligen fanns utrymme att göra låten till min; addera lite mörker och drama, lite elektronik, en högt flygande sångtagning och kanske, om man så vill; lite norrländskt vemod. Melodin i den här låten är så stark och tydlig, och kommer kännas igen av alla som någonsin har hört den, oavsett hur man klär den. När vi väl satte oss ned för att testa att jobba med låten gick det både snabbt och intuitivt att hitta till den här versionen, och det känns alltid som ett bra tecken när det kommer naturligt och inte behöver tvingas fram.”

Här kan du se reklamen och höra låten.

Jennie Abrahamson
@FacebookSom läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.