Charli XCX – Pop 2 (Recension)

8 / 10

Än en gång visar Charli XCX vilken kreativ artist hon är. När hon släpper en mixtape som är mer hittig än många vanliga album.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Man märker tydligt vilken kreativ och sjukt duktig artist Charli XCX är på hennes mixtape. Här får sångerskan göra lite vad hon vill och ta ut svängarna.
Det är dock inte bara Charli som tar upp plats här. På Pop 2 har hon bjudit in artister som Carly Rae Jepsen, Tove Lo, Alma, och Brooke Candy. Imponerande samling för en mixtape.

Allt är under ledning av AG Cook som producerat ihop det hela. Han låter beatsen bli mer kreativa och rösterna förvrängs till en mix mellan människa och maskin. Allt känns väldigt hitigt och just nu.
Med mixtapes blir jag mer förlåtande till saker som annars skulle kunna störa mig. Vissa låtar kan bli lite för repetitiva när det kommer till sångtexter och auto-tunen kanske kunde få vila lite mer, för här används den så mycket att till och med Lorenz blir avundsjuk. Men samtidigt funkar det bättre här än på många andra ställen. Det är attityd och pop nedkokat på 40 minuter, och som jag säkert sagt tidigare: är det denna höga kvalitén på en mixtape så säger det ganska mycket om kvalitén på hennes riktiga album och främst låtar.


Charli XCX
@Instagram

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Charli XCX – Pop 2 (Recension)" A few seconds ago

Comments are closed.