Di Leva – Life on Mars?

Ja, det är väl så. Att göra en cover på David Bowies odödliga klassiker Life on Mars? är mer eller mindre omöjligt för att överglänsa originalet.
Men nu – två år efter Bowies död – släpper Di Leva sin tolkning av låten. I föreställningen Changes – en fascinerande show i tid och rum, tolkar och hyllar sångaren sin idol.

Life on Mars är en låt som skär igenom allt brus, konstaterar Di Leva. Episk och oerhört välskriven. En tidlös klassiker. Dessutom är ju frågan om ifall det finns liv på Mars väldigt aktuell. Idag planeras bemannade rymdfärder till planeten inom en inte alltför avlägsen framtid…

Idén till att ge ut Di Levas Life on Mars? som singel kom från artistkollegan Magnus Carlsson som i hemlighet hade spelat in Di Levas liveversion från Diggiloo sommarturné 2016.

I vårens föreställning Changes – en fascinerande show i tid och rum kommer publiken att få höra många av Bowies klassiska och unika hits. Låtar som Heroes, Let’s dance, Ziggy Stardust, Space Oddity med flera.

På scenen kommer Di Leva att ha med sig ett band bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker, men föreställningen är mer än bara en konsert. Publiken kommer att tas med på en spännande resa genom tid och rum, dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk.

– Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision.

Stötta gärna mitt arbete med att lyfta artister och deras musik via Patreon!

Become a Patron!

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Di Leva – Life on Mars?" A few seconds ago

Comments are closed.